Loading...

Aprèn Anglès amb Èxit a Mind The Gap, La teva Acadèmia a Manresa
Mind The Gap


Aprèn Anglès amb Èxit a Mind The Gap, La teva Acadèmia a Manresa

Mind The Gap

Mind The Gap es distingeix com a institució d'ensenyament de l'anglès a Manresa, compromesa amb una perspectiva singular en el procés d'aprenentatge de l'idioma. Al nucli d'aquesta iniciativa es congrega un grup d'individus que comparteixen la convicció que aprendre anglès es pot transformar en una vivència enriquidora i amena.

Més enllà de la mera seqüència d'un llibre de text i el pas mecànic de pàgines, L'acadèmia d'anglès Mind The Gap a Manresa, adopta la filosofia que l'aprenentatge de l'anglès transcendeix la memorització i demana una participació activa i constant. Inspirant-se en la saviesa d'E. Kant, que sostenia que hi ha coneixements que no poden ser aprehesos completament mitjançant la simple memorització, Mind The Gap incorpora el seu propi matís: la pràctica del que s'ha après és essencial. Aquest principi constitueix el fonament de la seva metodologia distintiva, estenent una invitació a tothom per explorar-ne l'enfocament innovador.

Amb dues dècades d'experiència, Mind The Gap Manresa ha forjat un vincle sòlid amb els seus alumnes, que any rere any escullen continuar la seva trajectòria educativa amb ells. La varietat de classes d'anglès per a adults, empreses i infants demostra la versatilitat inherent al seu enfocament educatiu. Per què escollir Mind The Gap? Perquè es distingeix per la singularitat, resulta amè i, sobretot, és efectiu.

Aprèn Anglès amb Èxit a Mind The Gap, La teva Acadèmia a Manresa

Localització

Àngel Guimerà, 56 ent.
08241 Manresa
93 836 22 05
info@mtgap.com
 

 Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)