Loading...

Tallers, formació i cursos per a joves
Joventot


Tallers, formació i cursos per a joves

Joventot

Benvinguts a Joventot.cat!

A Joventot.cat, ens apassiona reforçar la joventut i fomentar la seva participació activa en la societat. Amb un compromís ferme pel creixement personal i el benestar dels joves, aquesta organització ofereix una àmplia gamma de recursos i programes dissenyats per cultivar les seves habilitats i la seva contribució a la comunitat.

Dades de contacte:
Telèfon: +34 682-123-367
Correu electrònic: joventot@joventot.cat


Els serveis que ofereix Joventot.cat inclouen programes educatius, activitats de lideratge, orientació professional i assessorament en qüestions rellevants. L'empresa col·labora estretament amb institucions, organitzacions i joves motivats per generar un impacte positiu en la societat.

A Joventot.cat, tenen una profunda convicció en el potencial de la joventut per canviar el món. En unir-se a aquesta organització, els joves poden ser part d'un moviment que construeix un futur més prometedor i equitatiu.

Si desitgeu obtenir més informació sobre les iniciatives de Joventot.cat i com unir-vos a aquesta inspiradora comunitat, podeu posar-vos en contacte a través de les dades proporcionades anteriorment.

Tallers, formació i cursos per a joves

Localització

+34 682-123-367
joventot@joventot.catContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)