Loading...

Complements de roba per a nens de disseny Micumacu
Micumacu


Complements de roba per a nens de disseny Micumacu

Micumacu

A Micumacu, es dediquen a dissenyar i fabricar accessoris de roba per a nens, amb creacions plenes de creativitat que aconsegueixen treure somriures tant als més joves com als adults de la casa.

Els seus productes destaquen per comptar amb entranyables personatges, colors alegres i festius, així com textures amb una gran personalitat que donen vida a totes les creacions.

La seu de Micumacu es troba a Manresa (Barcelona), i entre els seus productes més populars hi ha les corones d'aniversari per a nens, portaentrepans, motxilles, bosses per al berenar i bates escolars. Tots aquests articles estan confeccionats amb teixits que porten impreses les seves característiques il·lustracions.

L'essència de Micumacu resideix en la seva capacitat per teixir somnis i dibuixar somriures a la comunitat a través de la invenció i la il·lustració d'històries alegres i belles, que es plasmen en totes les seves creacions.

Els productes de Micumacu es distingeixen per la manufactura artesanal, utilitzant teixits de cotó i altres materials d'alta qualitat. Cadascuna de les seves col·leccions és única en el seu estil, però totes comparteixen un compromís ferm amb el manifest que guia l'empresa:

Compromís amb el medi ambient: Micumacu té com a objectiu conscienciar els més petits mitjançant les seves il·lustracions, transmetent missatges que promoguin la cura del planeta.

Treball ple d'amor: Cada producte que surt de les mans de Micumacu comporta una gran dosi d'il·lusió, sempre inspirada en l'alegria i la creativitat dels nens.

Excel·lència en els petits detalls: L'empresa s'esforça per crear belles col·leccions i originals estampats, cuidant meticulosament cada aspecte dels seus productes per oferir el millor a la comunitat.

Joc fora de les pantalles: En un món dominat per la tecnologia, Micumacu s'esforça per fer que les seves creacions promoguin el joc imaginatiu, encoratjant els nens a explorar i gaudir de la seva imaginació sense dependre de les pantalles.

Amb un compromís infrangible cap a aquests valors, Micumacu continua el seu viatge, teixint històries plenes d'alegria i compartint somriures a través del seu amor profund per la creació tèxtil i el benestar dels més petits.

Complements de roba per a nens de disseny Micumacu

Localització

PI Els Dolors, Carrer de Navarcles, 19, 08243 Manresa, BarcelonaContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)