Loading...

Control Live®: Empoderant persones amb mobilitat reduïda
Control Live


Control Live®: Empoderant persones amb mobilitat reduïda

Control Live

Control Live® és una empresa que sorgeix d'un esdeveniment inesperat a la vida del seu fundador, que, després de patir un accident, va viure en carn pròpia els desafiaments que enfronten les persones amb mobilitat reduïda i els seus cuidadors. Durant el procés de recuperació en un centre especialitzat, va poder percebre de prop la manca d'autonomia, la dependència física i emocional que afecten els qui es veuen privats de la seva mobilitat. Impulsat per aquesta experiència personal, el fundador de Control Live® es va proposar trobar una solució integral per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i alleujar la càrrega dels cuidadors.

Així va néixer la visió de combinar la tecnologia i la innovació per crear un llit elèctric robotitzat convertible en cadira. Control Live® s'enorgulleix d'oferir una solució única que marca la diferència a la vida de les persones amb mobilitat limitada. El seu llit elèctric robotitzat s'adapta a les necessitats dels pacients, brindant-los autonomia i comoditat, alhora que redueix la càrrega física i emocional dels qui en tenen cura. La missió de Control Live® és clara: millorar la vida de les persones i promoure la independència a través de la tecnologia.

Cada producte que desenvolupen és un testimoni del compromís amb la innovació i l'atenció centrada en el pacient. Amb Control Live®, el futur de l'atenció i la cura de la salut és més brillant i més accessible.

Control Live®: Empoderant persones amb mobilitat reduïda

Localització

C/ Vilatorrada, s/n,

08241 Manresa (Barcelona)

info@control-live.com

+34 937 947 250Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)