Loading...

Compra pijames i roba interior en línia a AinaTex
AinaTex


Compra pijames i roba interior en línia a AinaTex

AinaTex

AinaTex és una botiga profundament arrelada a Manresa. Porta en actiu des de l’any 2004. Està situada al cor de la ciutat, en un carrer amb molta activitat comercial a on hi podem trobar una gran varietat de serveis, des de botigues d'alimentació fins a establiments de floristeria, mascotes, farmàcies, perruqueries i moda, entre altres.

AinaTex disposa d’una botiga física amb molt espai, amb grans aparadors i totes les comoditats per realitzar una bona compra. Però si no podeu acostar-vos a la botiga presencial, a la seva botiga online hi trobareu tota la seva oferta de productes de roba interior i complements. Alguns dels productes que podreu trobar a la botiga son: mitges, mitjons, calces, draps de cuina, calçotets, etc.

Els distingeix de la resta la seva dedicació a l'atenció personalitzada i l'excepcional relació amb els seus clients. Aquesta filosofia ens els ha permès tenir clientela fixa, captant l'atenció de totes les generacions, des de la gent gran fins a les noves generacions. A més, ofereixen una àmplia gamma d'articles de consum habitual, tots d'excel·lent qualitat i a preus accessibles. No es tracta de productes de luxe, sinó de peces de gran qualitat amb una inigualable relació qualitat-preu.

Compra pijames i roba interior en línia a AinaTex

Localització

Manresa
Carrer de Barcelona, 46
938757523
ainatex@ainatex.com
www.ainatex.comContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)